Ресторан «Monai» вже кілька років входить до ТОП-10 найкращих ресторанів Литви. Наша інтелектуальна система генерації озону була встановлена ​​у витяжній вентиляції кухні цього ресторану. Системи озонування для очищення витяжного потоку повітря зменшують накопичення жиру в системі вентиляції кухні. Запобігання накопиченню жиру у вентиляційних каналах кухні підвищує ефективність та довговічність компонентів системи вентиляції, фільтрів. Зниження накопичення жиру у вентиляційних системах забезпечує кращий протипожежний захист та зменшує поширення небажаних запахів кухні у навколишнє середовище.

Концентрації озону безперервно вимірюються у повітрі кухонної кімнати, щоб забезпечити безпечне робоче середовище та негайно виявити збої системи. Система озонування запускається при включенні системи вентиляції та автоматично вимикається при вимкненні вентиляції. З міркувань безпеки системи озонування також є аварійні вимикачі.

Об’єм відпрацьованого повітря: 3105 м3/год