Ресторан «Monai» вже кілька років входить до ТОП-10 найкращих ресторанів Литви. Наша інтелектуальна система генерації озону була встановлена у витяжній вентиляції кухні цього ресторану. Системи озонування для очищення витяжного потоку повітря зменшують накопичення жиру в системі вентиляції кухні. Запобігання накопиченню жиру у вентиляційних каналах кухні підвищує ефективність та довговічність компонентів системи вентиляції, фільтрів. Зниження накопичення жиру у вентиляційних системах забезпечує кращий протипожежний захист та зменшує поширення небажаних запахів кухні у навколишнє середовище.
Концентрації озону безперервно вимірюються у повітрі кухонної кімнати, щоб забезпечити безпечне робоче середовище та негайно виявити збої системи. Система озонування запускається при включенні системи вентиляції та автоматично вимикається при вимкненні вентиляції. З міркувань безпеки системи озонування також є аварійні вимикачі.
Об’єм відпрацьованого повітря: 3105 м3/год
![](https://mhd.in.ua/wp-content/uploads/2022/07/image-74-1024x722.png)
![](https://mhd.in.ua/wp-content/uploads/2022/07/image-75-1024x700.png)
![](https://mhd.in.ua/wp-content/uploads/2022/07/image-76-1024x763.png)
![](https://mhd.in.ua/wp-content/uploads/2022/07/image-77-1019x1024.png)